BAZA EDUKACYJNA

Przedszkole

Klasy I-III

Klasy IV-VIII

Ponadpodstawowe

Dorośli

Przysmaki Doliny Baryczy

Materiał Edukacyjny, Autor: Katarzyna Andrzejewska , Stowarzyszenie "Partnerstwo dla Doliny Baryczy"
Poziom nauczania
 0/5
Uczniowie poznają regionalne potrawy z karpia i wzbogacają słownictwo w dziedzinie kulinarnej.Cele szczegółowe: uczeń potrafi wymienić składniki niezbędne do przygotowania dań rybnych oraz umie przedstawić przepis na proste danie rybne.
PLIKI ZASOBU
 
( 15 KB .DOCX )
 
( 140 KB .DOCX )
 
( 40 KB .DOCX )
MATERIAŁY MULTIMEDIALNE
SŁOWA KLUCZOWE
  • Klasy gimnazjalne
  • Język obcy nowożytny
    Podstawa programowa do 2017
    Cele ogólne:
    Przetwarzanie wypowiedzi. Uczeń zmienia formę przekazu ustnego lub pisemnego w zakresie opisanym w wymaganiach szczegółowych.
    Tworzenie wypowiedzi. Uczeń samodzielnie formułuje bardzo krótkie, proste i zrozumiałe wypowiedzi ustne i pisemne, w zakresie opisanym w wymaganiach szczegółowych.
    Treści nauczania:
OPINIE I KOMENTARZE  

» Zgłoś uwagi
CMS, internetART
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję
zamknij