Jajko w butelce, czyli termodynamika w kuchni
Baza Wiedzy / WIE, Autor: Ewelina Paździor , Kreatywny Obiekt Multifunkcyjny w Miliczu



 0/5
 0/5Wirtualna wycieczka do KOM - edukacja na odległość, ale blisko Was.
						
					Czy jajko można nabić w butelkę? Jakie zasady termodynamiki mogą panować w kuchni? I dlaczego fizyka nie lubi próżni,a ciśnienie zawsze musi się wyrównywać? Zobaczcie nasze kolejne doświadczenie z jajkiem w roli głównej - bohaterem Programu Edukacyjnego "Jajko na wagę złota" i "W poszukiwaniu magicznego jajka".
| Zobacz nasz Program - W POSZUKIWANIU MAGICZNEGO JAJKA | 
| Zobacz nasz Program - JAJKO NA WAGĘ ZŁOTA | 
Materiały w tym zasobie udostępnione zostają na licencji:
						
						
				|  | Uznanie Autorstwa (ang.Attribution (BY)) zezwala się na kopiowanie, dystrybucję, wyświetlanie i użytkowanie dzieła i wszelkich jego pochodnych pod warunkiem umieszczenia informacji o twórcy. | 
PODKATEGORIE
| Przyroda | 
| 1. Rośliny | 
| 2. Zwierzęta | 
| Krajobrazy DB | 
| 1. Inne | 
| 2. Las | 
| 3. Łąka | 
| 4. Miejskie | 
| 5. Staw | 
| 6. Wiejskie | 
| Ludzie | 
| Atrakcje DB | 
 
						 
							 
						 
						 
								
 
								 
								 
								 
								 
										 
										 
										 
										 
										
 
					 
				